عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

هشدار مکرون‌ نسبت به رکود اقتصادی جهان در سال ۲۰۲۳

رئیس جمهور فرانسه با بیان اینکه سال ۲۰۲۳ سالی سخت خواهد بود، نسبت به رکود اقتصادی جهان در سال آتی میلادی هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۸ - ۱۲ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 03
کد خبر: ۱۶۲۰۲۶

به گزارش راهبرد معاصر  امانوئل مکرون روز شنبه در پایان سفر خود به آمریکا در مصاحبه با شبکه تلویزیونی TF۱ اظهار داشت: سال ۲۰۲۳ بدون شک با رکود اقتصادی جهان شناخته خواهد شد و از این رو لحظه‌ای دشوار در تاریخ ما خواهد بود.

وی با اظهار امیدواری برای بهبود شرایط در سال ۲۰۲۴، گفت: می‌دانم که روزهای سختی است و هزینه زیستن بر زندگی روزمره شما سنگینی می‌کند اما فرانسه در میان کشورهایی است که بهترین راهبرد را اجرا می‌کنند. ما همچنان ادامه خواهیم داد و این شوک را جذب می‌کنیم.

رئیس جمهور فرانسه ادامه داد: هم اینک باید از طریق اجرای اصلاحات در حوزه کار، آموزش، بهداشت و بازنشستگی، خود را احیا کنیم تا قوی‌تر شویم.

مکرون: بیشتر کار کنید

مکرون با تاکید بر اینکه بیشتر کار کردن یگانه اهرم فرانسه برای رویارویی با نیازهای مالی گسترده‌ای است که سیستم پرداخت به موقع را در معرض خطر قرار می‌دهد، اجرای اصلاحات بازنشستگی در این کشور را ضروری ارزیابی کرد.

وی اضافه کرد: ما باید این اصلاح را انجام دهیم، چراکه اگر این کار را نکنیم، سیستم پرداخت بازنشستگی را به خطر می‌اندازیم.

رئیس جمهور فرانسه تاکید کرد: همه مطالعات جدی نشان می‌دهد که نیازهای مالی بسیار زیاد است و در سال‌های آینده افزایش خواهد یافت؛ بنابراین تنها اهرمی که داریم این است که بیشتر کار کنیم.

قطعی احتمالی برق در زمستان

مکرون ضمن اطمینان بخشیدن به فرانسویان مبنی بر شرایط پایدار برق در این کشور، خواستار مسئولیت‌پذیری مردم کشورش در مصرف انرژی شد.

وی همچنین با تبیین فرایند قطعی برق به عنوان یک راهبرد برای کاهش فشار روی شبکه، گفت: اگر هوا معتدل باشد و فرانسوی‌ها مصرف برق خود را کاهش دهند، می‌توان از این راه‌حل اجتناب کرد.

مکرون تاکید کرد: چند هفته آینده به ما بستگی دارد و از فرانسوی‌ها می‌خواهیم که وحشت نکنند و در عوض مسئولیت نشان دهند./ایرنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده